11e van de 11 viering

Zaterdag 9 november 2024 houden we weer onze 11e van de 11e viering. Ja ja, u leest het goed 9 november, deze keer dus niet op 11 november!
Het belooft ook dit jaar weer een spektakel te worden met zoals vanouds de Lampionnenoptocht met mooie, door de kinderen zelf in elkaar geknutselde, lampionnen. Deze start omstreeks 18.30 uur vanaf Gemeenschapshuis de Lanteern.
Na de optocht kunnen de kinderen nog even nafeesten binnen bij Gemeenschapshuis de Lanteern waar ze getrakteerd worden op een paar smakelijke verrassingen onder muzikale begeleiding van onze DJ Johan van Reality Drive-in Show.
De leutgroep luidt daarbij het nieuwe seizoen in door op ludieke wijze het nieuwe motto: “We pakke noggus uit!” te presenteren. Dit jaar is er zelfs een mysteryguest aanwezig, eentje die zeker wel bekend is bij de meeste kinderen en waarmee men dan op de foto mag met mooie achtergrond.
Ook kunnen de kinderen dit jaar meedoen aan een verkiezing voor mooiste lampion, waarmee ze een leuk prijsje kunnen winnen. Er zijn hiervoor 4 categorieën aangemaakt: onder-, boven-, middenbouw en PTO. Om het prijsje in ontvangst te kunnen nemen dient het kind wel fysiek aanwezig te zijn bij de uitreiking op 9-11 bij Gemeenschapshuis de Lanteern.
Meedoen kan door de foto’s van de lampion te appen naar het Heikneuters mobiele nummer +31 6 13 66 95 46, onder vermelding van voor en achternaam van het kind en het klassennummer.
Dus, zoals gezegd, belooft het weer een leuke gezellige avond te worden. Knutsel de lampion en ben erbij! En……vergeet je lampionstokje niet! De stokjes zijn weer verkrijgbaar via ons mobiele nummer. Vanaf wanneer precies, berichten we u nog nader over via Facebook.

Reacties zijn gesloten.